mapa

Els usuaris d’Instagram, oblideu les postes de sol i cultiven l’extraordinari, a la vostra manera. Aquí teniu la nostra selecció d’Instagramers itinerants que us presenten un món com cap altre.

1.Sols i “selfeet” amb @ihavethisthingwithfloors

Al juny de 2014, en un bar d’Amsterdam, els meus amics i jo vam descobrir que tots tres havíem compartit una foto dels nostres peus en un bell pis. Aquella nit, vam crear un compte d’Instagram. Hem afegit aquest petit missatge “Quan els peus (peus en anglès) es troben amb un bonic pis, feu una selecció” …

1_27.jpg

2. Els papers de decoracions @paperboyo

Amb la idea de renovar la manera d’immortalitzar Londres, vaig començar a modificar els llocs, les estàtues i els edificis de la ciutat mitjançant formes retallades. Vaig tenir la sort que la gent s’uneix. I així em vaig trobar viatjant pel món amb una càmera, un bisturí i una bona dosi de paper negre.

2_27.jpg

3. L’art d’emmarcar per @serjios

Des del principi, el meu eslògan a Instagram és: “No és el que veiem que compti, sinó la manera en què el percebem.” A través de les meves fotos, acosto l’art quotidià mitjançant l’adopció d’un marc subjectiva.

3_26.jpg

4. Figurines en entorn urbà amb @slinkachu_official

Fotografiao figuretes en miniatura als carrers de les ciutats del món. Aquestes instal·lacions interactuen amb el seu entorn i comenten com ens afecten els espais urbans. L’anonimat, la solitud, l’artificialitat… aquests temes ressonen a totes les ciutats. Un cop fetes les meves fotos, deixo les xifres in situ.

4_24.jpg

5. Terra des de dalt amb @dailyoverview

Estic intentant inventar una nova perspectiva mostrant la Terra des de dalt. A partir d’imatges de satèl·lit d’alta resolució, composo imatges que ofereixen una nova visió del paisatge configurat pels humans i la immensitat que l’envolta.

5_24.jpg

6. Retrats i homenatges de @lee_jeffries

Les meves fotos són l’última fase d’un llarg i emotiu viatge. Si m’aventuro als carrers, és només estar amb la gent. Sovint dic que m’enamoro de les persones que conec. Els meus trets són una manera d’acomiadar-me.

6_22.jpg

7. @CrisGravin, la passió de les escales

El meu tema preferit és l’arquitectura, amb predilecció per les escales. Les escales em fascinen, perquè canvien completament si es mira des de baix o cap a dalt. Per a cada foto, sano els meus fotogrames perquè no s’oblidi cap element de la composició final.

7_20.jpg

8. Waves and Ocean mitjançant @beau_johnston_photography

Per fotografiar ones, heu d’estar a punt per fer bufetades. Com més llarg es mantingui a l’aigua, més gran és el risc, però més èxit és el resultat. Les textures, els colors, el poder … és tot el que em fascina i em pressiona a compartir la bellesa de l’oceà.

8_20.jpg

9. La vertiginosa visió de @daniel__lau

Quan descobreixes una ciutat des d’aquesta alçada, tot s’atura. És com si la ciutat s’alça. No podem sentir res i ja no sentim la gravetat. Com en estat meditatiu.

9_19.jpg

10. @andrewknapp i el seu fidel gos “Momo”

Mai em deixo sense la meva fidel parella, un col·liego fronterer anomenat Momo. El que m’interessa són aquestes coses que descobrim per casualitat, escollint les carreteres laterals i la transformació que experimenten els nostres ulls quan viatgem amb un gos.

10_19.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *